Француз алма пирогін жасау

САЛАТ ТҮРЛЕРІ
29.02.2016 в 12:02
Француз алма пирогін жасау

Бізге қажет болады:

— 10 ас қасық ұн
— 8 қасық сүт
— 4 ас қасық сүйық май
— 2 жұмыртқа
— разрыхлитель
— 3-4 алма

үстіне:

— 100 гр сары май
— 150 гр қант
— 2 жұмыртқа

Ұн мен разрыхлитель, сүт, май мен жұмыртқа араластырыңыз. Алманы аршып, жұқалап тұраңыз да, қамыр үстіне тізіңіз. 180С духовкада 20 минуттай пісіріңіз. Піскенге 5 минут қалғанда үстіне құйылатын заттарды араластырыңыз: сары майды қайнатып, ішіне қант езіңіз. Суытып, жұмыртқа қосыңыз. Бәрін араластырып, пирогтың үстіне төгіп, қайта духовкаға қойып, тағы 20 минут пісіріңіз. Асыңыз дәмді болсын


Эта статья была автоматически добавлена из сообщества САЛАТ ТҮРЛЕРІ

Популярное