Everything.kz

Пайдасы тиіп қалар.

Қыз ғұмыры ♕
Пайдасы тиіп қалар. Пайдалы кеңестер 1.Ашылған сүт ашып кетпесін десеңіз, бірден оны аша сала, аз ғана тұз сеуіп қойыңыз. 2.Жұмыртқа ұзақ тұрып, бұзылып кетті деп күмәндансаңыз, тексерудің мынандай жолы бар. Ыдысқа су құйып, оған жұмыртқаны салыңыз. Егер түбіне батып кетсе, жұмыртқа бұзылмаған. Ал егер ашып кетсе, бетіне қалқып шығады 2.Картоп қаптың ішінде өнім беріп кетпесін десеңіз, арасына бір алма салып қойыңыз. 3.Егер сыр ұзақ тоңазытқышта тұрып, кеуіп кетсе, 1 кесек қантпен бірге полиэтилен пленкасына орап қойыңыз. Ол бастапқы балғындықты қайта қалпына келтіреді.
Эта статья была автоматически добавлена из сообщества Қыз ғұмыры ♕