Everything.kz

Лағманның рецептін сұраған қыздар сақтап алыңыздар. Оқымай тұрып тез-тез лайк бас • ✅

Лағманның рецептін сұраған қыздар сақтап алыңыздар. Оқымай тұрып тез-тез лайк бас • ✅
Асхана
Лағманның рецептін сұраған қыздар сақтап алыңыздар. Оқымай тұрып тез-тез лайк бас • ✅ ✔Шамамен 500гр туралған етке 1-2ас касық крахмал қосамыз. ✔ 2ас қасық Чин су соусы ✔2ас қасық соя соусы ✔1асқасық Бальзамический уксус қосып бір сағатқа маринадтап қоямыз. ✔ Қамырды тұз, 1 жұмыртқамен жылы суға қатты етіп илейміз. ✔ Қамырды майлап созамыз. ✔250гр майды қыздырып етті қуырып, әбден қуырылған соң су құйып отты басып пісіреміз. ✔тұз, 2ас қасық соя соуысын саламыз. ✔ ет піскен соң 2-3 болгар бұрышы, (полугоркий перец аз салыңыз 1-2шт жарайды) бәрі 5шт 1шт Басай пекинский капустаның тек ортасын қолданамыз. Жапырағын салатқа қолданамыз. ✔Қалауыңызға байланысты фасоль, чесночный стебль, жандо, сельдерей, кабачки, редька қолдануыңызға болады. Көкөністерді ет піскен соң саламыз. Өзім дәмдеуіштерді жақсы көргендіктен дәмін келтіргенге осыларды қосамын. ✔Ең соңында бадьян 0,5кіші қасық ✔зира 1кіші қасық ✔ имбирь 0,5кіші қасық ✔хаджо 0,5 кіші қасық ✔құрғақ тәтті бұрыш 2ас қасық Осыларды 10мин пісіріп аламыз. ✔қамырды созып болған соң, тұзды суға пісіріп, сүзіп алған соң сұйық май жағамыз. ✔Ет пісіп бәрі дайын болған соң 3-4дана чеснокты майдалап турап қосып 5минуттан соң тамақты түсіреміз. Басайдың жапырағынан, қызанақ, қияр және чим чим дәмдеуішімен керемет салат дайындай аласыз. Астарыңыз дәмді болсын!!!! Мен білгенімді, түйгенімді, тәжрибемді сіздермен бөлісіп жатырмын ешкімге зорлық жоқ. Менің тамақ жасау әдісім осылай, дәмдеуіштерді жақсы көремін. Анау зиян, мынау зиян, мынаны қоспайды, мұндай емес былай, не аккуратно, ужас и тд итп десеңіздер өздеріңіз білесіздер. Әр кімнің әдісі әр түрлі екенін ұмытпағайсыз!!!! ТАЛҒАМҒА ТАЛАС ЖОҚ. Астарыңыз дәмді болсын
Лучшая подборка на AliExpress, специально для тебя!
Эта статья была автоматически добавлена из сообщества Асхана